Διακοπες
Η διακοπή της εργασίας για κάποιο χρονικό διάστημα ώστε να μπορέσουμε να ξεκουραστούμε ψυχικά και σωματικά!
Διακοπές είναι προτιμότερο να παίρνουμε περισσότερες από 1 (μια) φορά τον χρόνο

Και τώρα που τελείωσαν τι κάνουμε?
Εγώ πάντως θα πρότεινα, σε όσους και όσες πήγαν διακοπές, να κανετε ότι έκανα και εγώ, να θέσετε στον εαυτό σας την ερώτηση : «πως πέρασα τις διακοπές μου» και να σας απαντήσετε αφού ρίξετε μια ματιά σε αυτές τις διακοπές αλλά αυτή τη φορά λίγο διαφορετικη.
Μια ματιά όχι τόσο επιφανειακή του τύπου: είχε καλό καιρό, πολύ καλά φάγαμε, τα παιδιά έκαναν μπάνιο κάθε μέρα, κλπ κλπ.

Θα σας πρότεινα να μην κοιτάξετε τι κάνατε αλλά κάτι άλλο, πιο δύσκολο, να δείτε τι μάθατε από αυτό τον ελεύθερό χρόνο που λέγεται διακοπές αλλά και πως τον χρησιμοποιήσατε.
Από το χρόνο και τα λεπτά που περάσατε με τους δικούς σας, με τους φίλους σας, με νέες γνωριμίες και βεβαίως απο το χρόνο που περάσατε μόνοι σας.

Μια άλλη μου πρόταση, και ακόμη πιο δύσκολη είναι να θυμηθείτε τα συναισθήματά σας, να ξανανιωσετε όλα όσα νιώσατε εκείνες τις στιγμές που βρεθήκατε περιτριγυρισμένοι απο γνωστούς και αγνώστους ή ακομα όλα όσα νιώσατε όλες τις φορές που βρεθήκατε μόνοι σας παρέα με τον ίδιο σας τον εαυτό ή, για κάποιους άλλους, με την μοναξιά σας!

Όχι μόνο τις ευχάριστες αλλά και τις δυσάρεστες στιγμές.
Γιατί ήταν δυσάρεστες ; πώς νιώσατε εκείνη την στιγμή και πως νιώθετε τώρα για εκείνη τη στιγμή ;

Υπήρχαν κάποιες συγκεκριμένες παρουσίες που με την παρουσία η την απουσία τους δημιούργησαν συγκεκριμένα συναισθήματά ή κάποιες καταστάσεις;