Αφυπνίζοντας την Εσωτερική σας Δύναμη

Γεια χαρά σε όλους και καλώς ήρθατε στο Awakening your Inner Power.

Ένας τόπος αφύπνισης για να ξαναβρούμε την εσωτερική μας δύναμη και να φωτίσουμε την ζωή μας.

Αυτό το podcast δημιουργήθηκε από την ανάγκη να μπορώ να μοιραστώ μαζί σας πολύ περισσότερες γνώσεις και προσωπικές εμπειρίες για το πως να αλλάξετε την ζωή σας όπως έκανα κι εγώ.
Ο σκοπός μου είναι να μπορέσω να βοηθήσω έστω και ένα άτομο από όλους τους ακροατές , τότε η αποστολή εξετελέσθη.

Στα επόμενα επεισόδια θα συζητήσουμε διάφορα θέματα τα οποία μας απασχολούν όπως την προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη, κάποια συγκεκριμένα πιστεύω που μας κρατούν μπλοκαρισμένους στο σημείο εκκίνησης, την αυτοπεποίθηση, νέα νοοτροπία, αυτοαποδοχή, την ευτυχία και ευημερία στη ζωή μας, την λήψη αποφάσεων, διαχείριση χρόνου, το χρήμα, την πνευματική ανάπτυξη και χίλια δυο άλλα θέματα όπως επίσης και κάποια πολύ συγκεκριμένα που σας απασχολούν τα οποία θα σας ζητήσω να μου τα στείλετε μέσω e-mail στο kostasaspiotis@gmail.com.

Επίσης επειδή είμαι φανατικός του podcast και κατάλαβα πόσο πολύ βοηθάει στο να μαθαίνω νέα πράγματα όπου κι αν βρίσκομαι, πιστεύω και είμαι σίγουρος ότι θα συμβεί το ίδιο και με σας. 

Τα πρώτα επεισόδια θα’ναι μια εκτενέστερη ανάλυση των άρθρων των οποίων έχω αναρτήσει στο site μου (www.kostasaspiotis.com) έτσι ώστε να έχουμε μία διαφορετική και πιο εμπλουτισμένη εικόνα αυτών των θεμάτων. 
Τα e-mail που λαμβάνω από τη μεριά σας με ωθούν στο να αναλύσω τους τρόπους που με βοήθησαν να αλλάξω την ζωή μου όπως επίσης και να εμβαθύνω σε θέματα υπαρξιακά, τη σχέση μας με ανώτερα επίπεδα συνειδητότητας, την τεχνολογία που μας βοηθάει με την ανάλυση της να καταλάβουμε το σώμα μας, τον εγκέφαλό μας και τις ανάγκες τους για να έχουμε μία καλύτερη υγεία και πολλά άλλα θέματα.

Σας εύχομαι καλή ακρόαση και ως την επόμενη φορά να σας αγαπάτε και να σας σέβεστε .